Menu
EUR
Elektrische mamafiets kopen?

Elektrische mamafiets kopen?

Wil jij niet de standaard bakfiets mama zijn en veilig en comfortabel op pad met je kleintje? Lees hier dan meer over onze selectie aan fatbike mamafietsen. Stel jouw mama droom fiets samen!
Door: Linda Reacties: 0

CLUB 204 mama fatbikes

Als je denkt: "Iedereen heeft al een bakfiets en ik wil niet bij de standaard bakfietsmama's horen," dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hé! En laten we de papa's ook niet vergeten natuurlijk. Wij verkopen 9 Europees geproduceerde legale fatbike merken, waarvan 3 speciaal afgestemd op mama's, papa's en hun kinderen. Je bent dus op zoek naar iets anders dan de standaard bakfiets. Daarom ben je hier om onze collectie fatbike-moederfietsen te bekijken. Ik ga je uitleggen welke te gekke mamafietsen wij verkopen en waarom ze zo veilig en comfortabel zijn.

Wat is een fatbike mamafiets?

Een fatbike mamafiets, ook wel moederfiets genoemd, is speciaal ontworpen voor ouders die hun kinderen veilig en comfortabel willen vervoeren. Deze fietsen hebben vaak een lagere instap, bredere banden voor extra stabiliteit, en voldoende ruimte voor kinderzitjes. Hierdoor zijn ze ideaal voor dagelijkse ritten naar school, de supermarkt, of gewoon een ontspannen fietstocht in het park.

Waarom kiezen voor een fatbike als moederfiets?

1. Stabiliteit en veiligheid: De brede banden van een fatbike zorgen voor extra stabiliteit, wat essentieel is om het risico op vallen te verminderen. Dit is vooral belangrijk als je met kinderen fietst en zorgt voor een veilige rit.

2. Comfortabel fietsen: fatbikes zijn uitgerust met comfortabele zadels en een ergonomische rijhouding, wat lange ritten minder vermoeiend maakt. Dit verhoogt het rijcomfort voor ouders die lange afstanden moeten fietsen met hun kinderen.

3. Veelzijdigheid: fatbikes presteren uitstekend op verschillende terreinen, van stedelijke straten tot ruige paden. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot alleen fietspaden, maar ook kunt genieten van avontuurlijke routes met je kinderen.

4. Hoog draagvermogen: Deze fietsen kunnen meer gewicht dragen dan standaard fietsen, waardoor ze ideaal zijn voor het vervoeren van kinderen, boodschappen of andere benodigdheden. Dit maakt de fatbike een praktische keuze voor ouders.

5. Uniek en stoer design: fatbikes hebben een robuust en opvallend uiterlijk dat zich onderscheidt van traditionele bakfietsen. Dit maakt ze aantrekkelijk voor ouders die een unieke en stijlvolle fiets willen.

6. Gemakkelijk op- en afstappen: veel fatbikes hebben een frame dat lager bij de grond ligt in vergelijking met normale fietsen. Dit ontwerp maakt het op- en afstappen veel gemakkelijker en veiliger, vooral wanneer je kinderen op de fiets hebt. Je hoeft minder hoog te tillen en hebt meer controle bij het op- en afstappen.

7. Elektrische ondersteuning: fatbikes zijn uitgerust met een elektrische motor, waardoor het trappen lichter en aangenamer wordt. De elektrische ondersteuning is ideaal voor het fietsen met kinderen en de dagelijkse of wekelijkse boodschappen. Hierdoor wordt het fietsen met extra gewicht moeiteloos en comfortabel, wat zorgt voor een prettige fietservaring.

8. Genoeg ruimte voor kinderen en kinderzitjes: fatbikes bieden voldoende ruimte voor het kinderen en het monteren van kinderzitjes, zowel voor als achter. Dit maakt het eenvoudig om meerdere kinderen mee te nemen op een veilige en comfortabele manier. En als de kinderen groter zijn, kun je de kinderzitjes verwijderen en de fiets eenvoudig weer ombouwen voor grotere kinderen en volwassen gebruik.

9. Gezellig, maar vooral veilig: Het is heerlijk dat je kleintje bij je op de fiets zit, niet in de bak voor je, maar lekker op de fiets bij jou in je armen of achter je tegen je aan. Dit voelt niet alleen gezelliger, maar is ook veiliger omdat je je kind beter in de gaten kunt houden én je sneller kunt reageren op eventuele gevaren.

Welke mama fatbike merken vind je bij CLUB 204?

Bij CLUB 204 vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie van topmerken voor mama fatbikes, ideaal voor ouders die op zoek zijn naar veiligheid, comfort, en stijl.

Astonic Earth Extended:

Dit merk van Nederlandse bodem is ontworpen met extra ruimte en comfort, perfect afgestemd op de behoeften van gezinnen. Deze e-bike biedt de mogelijkheid om twee (jonge) kinderen veilig mee te nemen, of je nu kiest voor kinderzitjes voor- en achterop, of voetsteuntjes toevoegt. Elk detail van deze mamafiets is zorgvuldig ontworpen om gezinsuitjes gemakkelijk en plezierig te maken.

De fatbike is geschikt voor kinderen vanaf 7 maanden tot volwassenen en groeit mee met jou en je gezin. Dankzij de uitgebreide ruimte en stevige constructie, is deze mamafiets perfect voor dagelijks gebruik en lange gezinsritten.

Beschikbare framematen voor iedereen

De Astonic Earth Extended is verkrijgbaar in twee framematen om aan de behoeften van verschillende lengtes te voldoen:

  •  Normale framemaat: Met een zithoogte van 87 cm, geschikt voor personen van 160 cm tot 185 cm.
  •  Sky High framemaat: Met een zithoogte van 92 cm, perfect voor langere personen vanaf 185 cm tot ruim over 2 meter.

Monkey Bike

Een van de meest unieke modellen van Monkey Bike uit België zijn de Monkey en Monkey Tail, een verlengde fatbike die speciaal is ontworpen voor gezinnen. Deze fatbike biedt de mogelijkheid om twee tot drie kinderen achterop mee te nemen.

Monkey Bike kiest ervoor om kinderen achterop te plaatsen in plaats van voorop.

Met kinderen achterop heeft de ouder een beter zicht op de weg en kan je de fiets beter controleren. Ook blijft het zwaartepunt lager en dichter bij de fiets, wat zorgt voor extra stabiliteit tijdens het rijden.

De Monkey heeft voldoende ruimte voor kinderzitjes en voetsteuntjes, waardoor kinderen comfortabel en veilig kunnen zitten tijdens de rit.

Wanneer de kinderen ouder en groter worden, kunnen de kinderzitjes eenvoudig worden verwijderd.

Zadel en lage instap

Het zadel van de Monkey Bike is een single seat dat in hoogte verstelbaar is, waardoor zowel kleinere als langere rijders comfortabel kunnen fietsen. Dankzij de lage instap is het op- en afstappen eenvoudig en veilig, wat ideaal is voor iedereen, ongeacht hun lengte.

Urban Drivestyle

Met zijn design afkomstig uit Berlijn is de Urban Drivestyle Uni MK uitermate geschikt voor gezinnen. Dit model heeft het langste zadel onder de fatbikes, waardoor er voldoende ruimte is om met drie personen te fietsen. Of je nu met twee volwassenen en een kindje voorop een rit wilt maken of met één volwassene en twee kinderen, alles is mogelijk! Het leuke is dat dit merk met jullie meegroeit als gezin. Van kinderzitjes naar passagierszitjes, de Uni MK is geschikt voor kinderen vanaf 7 maanden tot volwassenen. Hierdoor blijft de fiets jarenlang praktisch en plezierig voor het hele gezin.

Veiligheidstips voor mamafietsen

  1. Zorg ervoor dat kinderzitjes goed zijn gemonteerd en gebruik altijd de veiligheidsgordels.
  2. Gebruik eventueel een helm voor jezelf en je kinderen.
  3. Zorg voor voldoende verlichting en reflectoren op de fiets.
  4. Controleer regelmatig de bandenspanning en je remmen.

Extra tips voor het kiezen van de juiste mamafiets

  •  Framemaat: Zorg ervoor dat je een framemaat kiest die bij jouw lengte past voor optimaal comfort en controle.
  •  Type kinderzitjes: Overweeg hoeveel kinderen je wilt meenemen en of je zitjes voor en/of achter nodig hebt.
  •  Accessoires: Denk aan extra's zoals fietstassen, manden en regenhoezen voor extra functionaliteit.

Onderhoud en zorg voor je mamafiets

  •  Bandenspanning: Controleer regelmatig de bandenspanning om een soepele rit te garanderen.
  •  Ketting Smeren: Houd de ketting goed gesmeerd voor optimale prestaties.
  •  Veilig Opslaan: Bewaar je fiets op een veilige plaats om diefstal te voorkomen.

Ben je klaar om de perfecte mamafiets te vinden? Bekijk onze collectie fatbike-mamafietsen en ervaar zelf het comfort en de veiligheid die ze bieden. Bezoek onze winkel vandaag nog en rijd weg met jouw ideale mamafiets!

Waarom CLUB 204?

CLUB 204 biedt een uitgebreide collectie van hoogwaardige mamafietsen zoals de Astonic Earth Extended, Monkey Bike en Urban Drivestyle.

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte familiefiets die aan al jouw wensen voldoet. Bezoek ons in Amsterdam. Zie en voel onze kwaliteit en het vakmanschap van onze mamafietsen zelf.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »