Menu
EUR
STOER UrbanX als BEST getest door Fietstest.nl

STOER UrbanX als BEST getest door Fietstest.nl

Op 17 mei 2024 maakte het AD bekend dat de STOER UrbanX door Fietstest.nl is beoordeeld als de best geteste fatbike van 2024. Met een eindscore van 8,5 blinkt deze fatbike uit in rijeigenschappen, comfort, motorondersteuning, en bediening. Testers prezen het zitcomfort, ergonomie, de stabiliteit van de dikke banden, en de uitstekende ondersteuning die een gevoel van vliegen geeft. De STOER UrbanX is vooral populair onder de langere rijders vanaf
Door: Linda Reacties: 0

Kom erachter waarom de STOER UrbanX de beste keuze is

Ben je op zoek naar een stoere elektrische fatbike? Dan hebben wij goed nieuws! Op 17 mei 2024 heeft het AD het eindoordeel gepubliceerd van Fietstest.nl en is de STOER UrbanX als beste uit de test gekomen. Hieronder vind je het volledige eindrapport. Wij, als trotse dealer in Amsterdam, zijn verheugd om dit topmerk en dit specifieke model fatbike aan te bieden.

Eindscore: 8,5

Rijeigenschappen ★★★★
Comfort ★★★★
Prijs/kwaliteit ★★★
Motor/ondersteuning ★★★★
Display/bediening ★★★★

‘Zó goed, het voelde alsof ik vloog’
Vooral bij jongeren enorm populair geworden de laatste jaren: de fatbike. De merknaam STOER zegt genoeg. De UrbanX heeft een goed zitcomfort volgens de in het algemeen toch iets oudere ADR-testers. ‘Veel bekijks onderweg, en dit is de enige waar ik m’n benen goed kwijt kan.’ Een ander beveelt deze UrbanX voor iedereen aan: ‘Super, ziet er goed uit, snel en comfortabel.’ De ondersteuning is zo goed, ‘het voelde alsof ik vloog’. De dikke banden geven grip en stabiliteit.

Wat maakt deze fatbike nou zo uniek?

De UrbanX van STOER Bikes is een krachtige en betrouwbare fatbike, perfect voor rijders die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort, en veiligheid. Deze fatbike, die wij met trots in de club verkopen, biedt een scala aan unieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere e-bikes op de markt.

Frame geïntegreerde en uitneembare accu
De UrbanX is uitgerust met een krachtige 720Wh 48V accu, die een actieradius van 100 tot 120 km biedt. Dankzij de uitneembare functie kun je de accu gemakkelijk opladen, waar en wanneer je maar wilt, wat ideaal is voor lange ritten zonder zorgen over de batterijduur. De UrbanX kan ook geupgrade worden naar een 960Wh 48 v accu met een bereik van 120-140 km.

Onderhoudsvrije riemaandrijving
Met de Gates CDX riemaandrijving geniet je van een soepele en stille rit zonder het gedoe van regelmatig onderhoud. Deze riem is duurzaam en vergt veel minder onderhoud dan een traditionele ketting, waardoor je tijd en geld bespaart.

Verhoogde veiligheid
De UrbanX biedt meerdere veiligheidsfuncties, waaronder een startonderbreking die je beschermt tegen diefstal. Alleen met een persoonlijke pincode kun je de fiets activeren. Daarnaast is de fiets standaard uitgerust met een GPS-tracker van Tracefy, zodat je jouw fatbike altijd kunt terugvinden in geval van diefstal.

Krachtige en stille motor
De Bafang H720 2-speed motor van de UrbanX biedt krachtige ondersteuning bij elke rit, of je nu door de stad rijdt of een heuvelachtige route neemt. Ondanks zijn kracht werkt de motor stil, zodat je geniet van een serene en efficiënte rijervaring.

Comfortabel zadel en betrouwbare remmen
Comfort is een prioriteit met het ruime lederen zadel, dat voldoende plaats biedt voor twee personen. Daarnaast zorgen de Tektro hydraulische remmen voor de perfecte stopkracht en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden.

LED-verlichting met remindicatie
De fiets is uitgerust met heldere LED-lichten inclusief een innovatieve remindicatie aan de achterkant, wat zorgt voor extra veiligheid en zichtbaarheid tijdens het rijden, vooral in het donker of bij slecht weer.

Met al deze eigenschappen is de STOER UrbanX de ideale fatbike voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, veiligheid, en comfort. Kom langs bij CLUB 204 en beleef zelf waarom deze fatbike als beste is getest en zo hoog scoort.

Maak eenvoudig een afspraak via onze website (via het contactformulier), bel ons direct, of stuur een WhatsApp-bericht naar 020-2157415.

Tot snel bij CLUB 204!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »